• Sistem AVSN Atlantis

  AVSN Atlantis

  Predstavljamo vam sistem AVSN Atlantis, lasten produkt podjetja AVSN. Atlantis je celovit sistem za upravljanje…

  Več ...
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
AVSN inženiring Posebno Nastanitveni Samsung TV sprejemniki

Podjetje AVSN d.o.o. je dobitnik priznanja SZS - Ustvarjalci za stoletja

Facebook stran
Nastanitveni Samsung TV sprejemniki PDF natisni E-pošta
Petek, 10 Januar 2014

Novost pri AVSN - Samsungovi nastanitveni TV-ji

Zakaj smo v našo ponudbo dodali prav Samsungove nastanitvene TV sprejemnike?
Samsung nastanitveni TV sprejemniki so primerni predvsem za manjše do srednje velike objekte. Iz dolgoletnih izkušenj vemo, da ponudniki nastanitev, prav zaradi majhnih nastanitvene kapacitete, največkrat podcenjujejo težave, ki se v praksi slej ali prej pojavljajo pri uporabi cenene TV opreme.

Da se ne bi tudi sami ujeli v pasti, vam v nadaljevanju navajamo nekaj primerov neprijetnisti pri uporabi zastarele ali cenene TV opreme:

1. težava pri upravljanju TV sistema z dvema daljinska upravljalnika !
V primeru, da gostite tudi goste iz tujine in jim zagotavljate njim domače TV kanala s pomočjo satelitskega signala, imate verjetno poleg TV sprejemnika tudi dodatni satelitski sprejemnik, ki omogoča njegov sprejem. Pri tem je sistem v očeh gostov videti zapleten, obenem pa dobijo vtis, da je oprema okorna in zastarela.

2. težava pri menjavi kanalov !
Čeprav imajo nekateri TV sprejemniki na trgu poleg DVB-T kanalnika vgrajen tudi satelitski kanalnik, je tukaj še vedno težava, ki omejuje enostavno rokovanje s TV-jem. Običajno so v TV sprejemnikih programi iz zemeljskega kanalnika (antena za sprejem lokalnih programov) ločeni od kanalov iz satelitskega kanalnijka. Torej v osnovi imamo dve povsem ločeni programski shemi, med katerima morajo gosti preklapljati, kar zna biti nadležno za nevešče uporabnike.

3. težave zaradi zamudnega ponovnega nastavljanja TV sprejemnikov pri menjavi gostov !
Zgodi se namreč, da gostje nehote ali namenoma prilagodijo nastavitve "sebi v prid". Tako lahko ponovnio preiščejo kanale misleč, da bodo pri tem dobili dodatne programe ali uveljlavljajo druge ključne spremembe na napravi. Če nastavitev ne preverite ter ponovno nastavite na običajne vrednostio pred prihodom naslednjih gostov, boste bržkone deležni pritožb.

4. težave pri prenosu programske sheme in nastavitev iz enega TV-ja na drugi TV. !
Predstavljajte si, da si za vaš nastanitveni objekt priskrbite TV sprejemnike. Prvega nastavite, potem pa morate to zamudno opravilo še večkrat ponoviti za vse ostale TV sprejemnike. To početje vam vzame zelo veliko časa. V mislih imejte tudi dejstvo, da nastavitev programske sheme TV sprejemnika ni enkratana, ampak jo je potrebno v praklsi večkrat obnavljati zaradi menjav frekvenc programov.

To so le štiri primiri neprijetnosti, ki se vam lahko pripetijo ob nepremišljenem nakupu.

S Samsung nastanitvenimi TV sprejemniki se izognete vsem zgoraj navedenim težavam, saj le ti omogočajo:

 • Tri možnosti sprejema in sicer: DVB-T (zemeljska antena), DVB-S (satelitska antena), DVB-C (kabelski sistem)
 • Enotna programska shena (zlaganje programov v seznam po želenem vrstnem redu, neglede na to ali so to programi iz zemeljskega, satelitskega ali kabelskega signala)
 • Zaklep nastavitev (brez ustreznega dostopnega gesla ni mogoče soreminjati nastavitev naprave)
 • Prenost nastavitev iz eneega TV sprejemnika na drugi TV sprejemnik s pomočjo USB ključka

Druge značilnosti Samsung nastanitvenih TV sprejemnikov na primeru modela HG39EB460:

 • LED tehnika
 • Full HD podpora
 • Smart TV
 • Hbb TV
 • Spletni brskalnik

V kolikor želite še več, vam v sklopu Samsung nastanitvenih televizorjev ponujamo celovit sistem, ki omogoča še enostavnejše centralno vodeno upravljanje s TV kanali, kjer lahko spremembo na programski shemi opravimo na daljavo, brez motečega vstopanja v sobe. Prav tako razširitev omogoča interaktivne funkcije, kot so Pozdravna sporočila in možnost informiranja gostov preko TV sprejemnikov.

 
Stran je optimizirana za ogled z IE od različice 7 naprej ter FireFoxom od različice 10.0 naprej - AVSN © 2012-2018, vse pravice pridržane - Izdelava strani: AVSN d.o.o.