• Sistem AVSN Atlantis

  AVSN Atlantis

  Predstavljamo vam sistem AVSN Atlantis, lasten produkt podjetja AVSN. Atlantis je celovit sistem za upravljanje…

  Več ...
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

Podjetje AVSN d.o.o. je dobitnik priznanja SZS - Ustvarjalci za stoletja

Facebook stran
Multiswitch satelitska distribucija PDF natisni E-pošta

Multiswitch satelitska distribucija je primerna predvsem za manjše objekte. Pri izbiri slednjega sistema odpade investiranje v izgradnjo dragih antenskih central. Pri multiswitch rešitvi privedemo satelitski TV signal na TV sprejemnik z vgrajenim sat. kanalnikom v izvorni obliki. S to rešitvijo lahko uporabnikom ponudimo celoten nabor prostih satelitskih TV kanalov, ki jih zajemamo s pomočjo sat. opreme, katera je nameščena na objektu. Prav tako lahko v sistem vključimo lokalne DVB-T TV programe. Uporabnikom lahko na slednji način običajno zagotovimo več kot 200 TV kanalov.

Multiswitch rešitev ima tudi nekatere pomanjkljivosti. Ker se slednja omrežja gradi na zvezdasti topologiji, se lahko pojavljajo težave pri načrtovanju le teh, ko gre za večje ter nesimetrične objekte.

Druga pomanjkljivost multiswitch sistema je v nekoliko dražjih TV sprejemnikih, saj je potrebno, da imajo le ti vgrajen satelitski sprejemnik.

Alternativna možnost za sprejemanje kanalov s pomočjo multiswitch rešitve je, da poleg obstoječega TV sprejemnika priložimo zunanji satelitski sprejemnik, vendar je uporabnik v tem primeru primoran s TV sistemom rokovati s pomočjo dveh daljinskih upravljalnikov, kar pa na žalost zmanjša udobnost.

V naši ponudbi imamo namenske hotelske TV sprejemnike blagovne znamke LG electronics z vgrajenim zemeljskim ter satelitskim kanalnikom.

Upravljanje s LG hotelskimi TV sprejemniki je s stališča uporabnika zelo enostavno, saj slednji TV sprejemniki omogočajo enotno programsko shemo za vse TV programe. Uporabnik v osnovi tako niti ne opazi kdaj spremlja TV program s pomočjo satelitskega, oz. kdaj s pomočjo zemeljskega kanalnika, kajti vsi programi so na enotnem seznamu.

 

 
Stran je optimizirana za ogled z IE od različice 7 naprej ter FireFoxom od različice 10.0 naprej - AVSN © 2012-2018, vse pravice pridržane - Izdelava strani: AVSN d.o.o.