• Sistem AVSN Atlantis

  AVSN Atlantis

  Predstavljamo vam sistem AVSN Atlantis, lasten produkt podjetja AVSN. Atlantis je celovit sistem za upravljanje…

  Več ...
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
Facebook stran

Predstavitev novosti iz naše ponudbe:


Sistem AVSN Atlantis PDF natisni E-pošta

AVSN Atlantis

Predstavljamo vam sistem AVSN Atlantis, lasten produkt podjetja AVSN. Atlantis je celovit sistem za upravljanje TV sprejemnikov, ki je bil v celoti razvit v podjetju AVSN d.o.o.. Omogoča različne interaktivne funkcije kot so prikaz hotelskih vsebin - informacij na zahtevo, poimensko pozdravno sporočilo, zasebna sporočila posameznim gostom, bujenje ki ga lahko nastavi bodisi receptor na daljavo ali gost preko TV sprejemnika v sobi.

Vodilni smernici pri razvoju sistema AVSN Atlantis sta enostavno upravljanje ter prilagodljivost.

 
D-Matrix-4S - nova TV centrala vse-v-enem PDF natisni E-pošta
Petek, 30 Maj 2014

d-matrix-4s

D-Matrix-4S: kompaktno in ekonomično

Nova TV centrala vse-v-enem je plod raziskovalnega in razvojnega oddelka FRACARRO. Centrala je zasnovana za distribucijo digitalnih TV vsebin v centraliziranih TV sistemih.

Kompaktna TV centrala D-MATRIX-4S je tehnološko napredna in opremljena z inovativnimi funkcijami. Velika prednost slednjega produkta pa je vsekakor tudi resnično nizka cena, zaradi česar je TV centrala D-MATRIX-4S še posebej primerna za izgradnjo, oz. dogradnjo srednje velikih instalacij.

Več ...
 
Samsung LYNK Reach 3.0 PDF natisni E-pošta
Petek, 28 Marec 2014

LYNK Reach 3.0 Pri podjetju Samsung so izdali novo različico hotelskega TV sistema LYNK Reach, ki omogoča številne napredne funkcije, po cenovno zelo sprejemljivi ceni.

Sistem LYNK Reach različice 3.0 je enostavna in cenovno ugodna TV rešitev za nastanitvene objekte, saj ponuja vse najpomembnejše funkcije, ki jih vsebuje interaktivni sistem.

Več ...
 
Nastanitveni Samsung TV sprejemniki PDF natisni E-pošta
Petek, 10 Januar 2014

Samsung TV Novost pri AVSN - Samsungovi nastanitveni TV-ji.

Zakaj smo v našo ponudbo dodali prav Samsungove nastanitvene TV sprejemnike?
Samsung nastanitveni TV sprejemniki so primerni predvsem za manjše do srednje velike objekte. Iz dolgoletnih izkušenj vemo, da ponudniki nastanitev, prav zaradi majhnih nastanitvene kapacitete, največkrat podcenjujejo težave, ki se v praksi slej ali prej pojavljajo pri uporabi cenene TV opreme.

Več ...
 
Prodaja hotelskih TV sprejemnikov PDF natisni E-pošta
Torek, 11 December 2012

novice V zadnjih mesecih smo sklenili nekaj prodaj ter izvedli montaže TV sprejemnikov.

V Grand Hotelu Sava v Rogaški Slatini so se odločili za nakup novih 32¨ TV sprejemnikov tipa 32HFL4373D.

Prav tako so v hotelu Belvedere v Izoli nakupili 42¨ TV sprejemnike tipa 42HFL3007D ter 42PFL3507H. Naš strokovnjak je ob tem opravil tudi šolanje hotelshkih tehnikov tako, da lahko ti sedaj samostojno rokujejo z nastavitvami TV sprejemnikov (izdelava programske sheme, kopiranje programske sheme ter nastavitev na druge TV s pomočjo USB ključa, ...).

Pri Gostišču ter prenočišču Šterk na Ajševici pri Novi Gorici so v sklopu opreme za prenočišča pri nas izbrali 32¨ ter 40¨ TV sprejemnike tipov PFL5007K/12, 32PFL3017H ter 40PFL5007K. Naša ekipa je na objektu izvedla tudi montažo ter programiranje TV sprejemnikov.

 
Brezžično omrežje v GH Donat PDF natisni E-pošta
Petek, 23 November 2012

GH Donat V Grand hotelu Donat smo uspešno izvedli montažo brezžicnega omrežja.

Brezžicno omrežje je izvedeno v sklopu obstojecega interaktivnega sistema, ki smo ga v hotel namestili leta 2010. Slednja dva sistema sta medsebojno povezana in se dopolnjujeta. Cilj celotnega sistema je udobnost, tako za goste, kot tudi za receptorje, saj je zasnovano tako, da deluje skoraj samodejno.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 Naslednja > Konec >>

Stran je optimizirana za ogled z IE od različice 7 naprej ter FireFoxom od različice 10.0 naprej - AVSN © 2012, vse pravice pridržane - Izdelava strani: AVSN d.o.o.